Bolivinės balandos ir daržovių sriuba ne tik yra neįtikėtinai skani, bet ir gausiai prisotinta naudingomis medžiagomis: baltymais, maistinėmis skaidulomis, vitaminais, mineralais ir antioksidantais. Taip pat ši sriuba suteiks Jums energijos ir sotumo jausmą ilgam laikui.
Ingridientai (4 porcijos)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Pusė smulkinto svogūno
2 smulkintos vidutinio dydžio morkos
3 skiltelės smulkinto česnako
300 gramų avinžirnių
1 puodelis nuplautų bolivinės balandos kruopų
2 smulkinti vidutinio dydžio pomidorų
150 gramų pomidorų padažo
1 puodelis smulkintų špinatų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Tarkuoto sūrio
Paruošimas
Užkaiskite keptuvę su alyvuogiu aliejumi ant vidutinės ugnies ir palaukite kol truputį pašils. Tada sudėkite smulkintus svogūnus, morkas, česnakus ir apibarstykite druska ir pipirais. Reguliariai pamaišykite ir pakepinkite viską 5-7 minutes.
Užkaiskite puodą su 2 puodeliais vandens, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite nuplautas bolivinės balandos kruopas, avinžirnius, smulkintus pomidorus, pomidorų padažą ir viską išmaišykite. Tada sudėkite į puodą visą keptuvės turinį.
Kai puodas užvirs, sumažinkite ugnį iki minimalios ir uždengę puodo dangtį palikite 20-25 minutėms.
Tada sudėkite smulkintus špinatus ir gerai išmaišykite.
Įpilkite į dubenį ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Neužmirškite palikti komentaro straipsnio apačioje ir pasidalinti įspūdžiais. Skanaus!
ivermectin lotion for lice