Greitai Paruošiamos Bolivinės Balandos Salotos su Šviežiomis Daržovėmis

Lengvos ir gaivios salotos su šviežiomis daržovėmis puikiai tinkančios lengvam užkandžiui. Taip pat gali būti ir pagrindinis pietų patiekalas įdėjus papildomų ingridientų tokių, kaip avinžirniai, pupelės, smulkintas tunas ar pjaustyta mėsa.

 

Ingridientai (2 porcijos)

Receptui reikės virtų kruopų. Čia rasite išsamią informaciją kaip idealiai išvirti bolivinę balandą.

Salotoms:

  • 1 puodelis virtų bolivinės balandos kruopų

  • 1 puodelis smulkintų šviežių špinatų lapų

  • Pusė puodelio smulkintų agurkų

  • Pusė puodelio smulkinų pomidorų

  • 1 nuluptas, iškaulintas ir smulkintas avokadas

  • 2 pjaustyti svogūnų laiškai

Padažui:

  • 2 šaukštai aliejaus (tinka tiek alyvuogių, tiek saulėgražų)

  • 1 skiltelė smulkinto česnako

  • 1 arbatinis šaukštelis išspaustos citrinos

  • Pusė arbatinio šaukštelio medaus

  • Žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį)

 

Paruošimas

  1. Iš pradžių pasidarykite padažą. Sudėkite į indą visus padažo ingridientus (aliejus, smulkintas česnakas, medus, druska, pipirai ir išspausta citrina), gerai išmaišykite ir atidėkite į šoną.

  2. Į kitą indą sudėkite visus salotų ingridientus (virta bolivinė balanda, smulkinti špinatai, smulkinti agurkai, smulkinti pomidorai, smulkintas avokadas ir pjaustyti svogūnų laiškai).

  3. Pilkite paruoštą padažą ant salotų ir lėtai maišykite, kol padažas pilnai pasiskirstys.

 

Neužmirškite palikti komentaro straipsnio apačioje ir pasidalinti įspūdžiais. Skanaus!

1 KOMENTARAS

Palikti komentarą

įveskite savo komentarą!
čia įveskite savo vardą

Sekite Naujienas!

Sekite mus socialiniuose tinkluose ir pirmieji sužinosite apie naujausius įrašus mūsų portale. Arba prenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gausite dar daugiau naudingų sportinių patarimų bei įžvalgų!

Susiję Įrašai