Bolivinės Balandos Pusryčių Dribsniai su Pienu ir Mėlynėmis

Pradėkite dieną sveikais, sočiais bei skaniais pusryčiais pripildydami kūną baltymais, mineralais, aminorūgštimis bei antioksidantais. Ypač Jums turėtų patikti šis receptas jei mėgstate sausus pusryčius su pienu.

Ingridientai (2 porcijos)

Receptui reikės virtų kruopų. Čia rasite išsamią informaciją kaip idealiai išvirti bolivinę balandą.

  • 2 puodeliai pieno (tinka tiek gyvulinės, tiek augalinės kilmės)

  • Pusė arbatinio šaukštelio cinamono

  • 1 puodelis virtų bolivinės balandos kruopų

  • Pusė puodelio mėlynių (tinka tiek šaldytos, tiek šviežios)

  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus

Paruošimas

  1. Suberkite cinamoną į pieną ir gerai išmaišykite.

  2. Į pusryčių indelius sudėkite bolivinės balandos kruopas, įdėkite po šaukštelį medaus ir gerai išmaišykite.

  3. Tada suberkite mėlynes ir užpilkte pienu, sumaišytu su cinamonu. Taip pat pagal skonį galite apibarstyti pjaustytais migdolais, kokoso drožlėmis ar kitais panašiais ingridientais.

Neužmirškite palikti komentaro straipsnio apačioje ir pasidalinti įspūdžiais. Skanaus!

Sekite Naujienas!

Sekite mus socialiniuose tinkluose ir pirmieji sužinosite apie naujausius įrašus mūsų portale. Arba prenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gausite dar daugiau naudingų sportinių patarimų bei įžvalgų!

Susiję Įrašai