Bolivinės Balandos ir Daržovių Sriuba Sotiems Pietums

Bolivinės balandos ir daržovių sriuba ne tik yra neįtikėtinai skani, bet ir gausiai prisotinta naudingomis medžiagomis: baltymais, maistinėmis skaidulomis, vitaminais, mineralais ir antioksidantais. Taip pat ši sriuba suteiks Jums energijos ir sotumo jausmą ilgam laikui.

Ingridientai (4 porcijos)

  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus

  • Pusė smulkinto svogūno

  • 2 smulkintos vidutinio dydžio morkos

  • 3 skiltelės smulkinto česnako

  • 300 gramų avinžirnių

  • 1 puodelis nuplautų bolivinės balandos kruopų

  • 2 smulkinti vidutinio dydžio pomidorų

  • 150 gramų pomidorų padažo

  • 1 puodelis smulkintų špinatų

  • Druskos ir pipirų (pagal skonį)

  • Tarkuoto sūrio

 Paruošimas

  1. Užkaiskite keptuvę su alyvuogiu aliejumi ant vidutinės ugnies ir palaukite kol truputį pašils. Tada sudėkite smulkintus svogūnus, morkas, česnakus ir apibarstykite druska ir pipirais. Reguliariai pamaišykite ir pakepinkite viską 5-7 minutes.

  2. Užkaiskite puodą su 2 puodeliais vandens, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite nuplautas bolivinės balandos kruopas, avinžirnius, smulkintus pomidorus, pomidorų padažą ir viską išmaišykite. Tada sudėkite į puodą visą keptuvės turinį.

  3. Kai puodas užvirs, sumažinkite ugnį iki minimalios ir uždengę puodo dangtį palikite 20-25 minutėms.

  4. Tada sudėkite smulkintus špinatus ir gerai išmaišykite.

  5. Įpilkite į dubenį ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Neužmirškite palikti komentaro straipsnio apačioje ir pasidalinti įspūdžiais. Skanaus!

1 KOMENTARAS

Palikti komentarą

įveskite savo komentarą!
čia įveskite savo vardą

Sekite Naujienas!

Sekite mus socialiniuose tinkluose ir pirmieji sužinosite apie naujausius įrašus mūsų portale. Arba prenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gausite dar daugiau naudingų sportinių patarimų bei įžvalgų!

Susiję Įrašai